2018-09-06 1248 浏览
想试呢间餐厅嘅原因系因为见到佢餐牌有卖烧活鳗,午餐12点黎到,餐厅问我地有无book枱,我地无,只系纯粹经过记得有鳗鱼串食,所以过黎试试。餐厅话1点钟要交枱,ok无问题,但觉得全部枱做订座客,唔留少量位做walk in客好似唔系咁好,不过是但啦,食完今次都应该无下次btw佢上菜都快嘅,串烧即点即烧慢少少姐~要左一个lunch set A 牛肉豆腐锅,配饭、面鼓汤、小食x1,呢个锅味道唔错嘅,豆腐好嫩滑,牛肉中规中矩,但上枱估唔到系咁细锅,$9x有点不值。串烧完全失望,点了一串烧活鳗$58和一串盐烧三文鱼$28。三文鱼只能用干硬来形容,本身已经唔系用靓位黎烧,仲要烧到干争争,三文鱼味都无埋。。。活鳗卖相OK,但毫无鲜鳗味,食过咁多鳗鱼串,就算无标榜自己系活鳗嘅都好食过佢!肉薄都算,无鳗鱼味先大获,好彩个皮仲有微脆鳗鱼控对佢已经大失所望,应该唔会再黎。

btw佢上菜都快嘅,串烧即点即烧慢少少姐~

串烧完全失望,点了一串烧活鳗$58和一串盐烧三文鱼$28。
鳗鱼控对佢已经大失所望,应该唔会再黎。