2022-11-20
两个大人同小朋友去晚餐,本身觉得装修同menu 都几靓,一入去有个男侍应俾咗2杯热茶俾大人+一杯暖水俾小朋友,都几贴心,谂住呢间都唔会太差,点知结果令人失望叫咗一个豚肉酱油鱼介拌面,紫苏烧豚肉拉面,炸鸡软骨、饺子、牛之拼盘(即系三款串烧:烧牛舌、牛肉籚笋、一口牛),面同小食都正正常常,但牛之拼盘真系超唔掂,烧物竟然唔热,只系微温,调味又唔够,一d 都唔香口,令人失望除此之外,晚餐其间有只蚊滋不停围绕张桌飞黎飞去,卫生情况亦有待改善最离谱系两位女侍应,上菜果个竟然将碗有热汤嘅拉面放喺小朋友面前,而唔系放大人果边......呢个商场主打家庭/小朋友生意,佢咁嘅招待真系倒米门口带位果个侍应未问准我地,就伸手拉个拌面去桌边预备收,上面仲有少少拌面,我地即刻截住佢,问小朋友仲要唔要,个侍应听到我地其实系未食完,一句唔好意思都冇就咁走咗去,两位女侍应都十分无礼貌,基本服务礼仪都做唔到,所以无下次,唔会再去