2023-12-03 287 浏览
最近身心都好似有啲唔太alright🫥,想去d chill d 地方放松下🤪,上网睇原来尖沙咀有间叫<<Hello India Restaurant & Bar>>嘅印度菜餐厅好热情🥳好客🥰,会令人忘记自己身处系香港一阵甘大把😂。✦薯仔烤饼 ($32)一放上枱见到呢个极之吸精嘅器皿🤩,即刻有皇室贵族嘅感觉🫅。烤饼里面嘅薯仔入口即融,烟韧香口热辣辣,食完一块再一块,原来呢几块都几饱肚ga。✦磨菇炒饭($68)好多磨菇粒粒配上姜黄炒饭🍚,令人醒神💃,因为姜黄素有好多功效,不但可抗忧郁、帮助血糖控制、预防心血管疾病、改善关节炎等。愈食愈觉得健康😂😂😂。✦ 焗胡椒饼($10)薄脆胡椒浓饼,配上薄荷酱,清新又香脆。好Fresh呀~💆🌿✦芒果奶昔 ($40x2)必点推荐~!上面好明显用心铺排过,红色嘅挂杯配上奶黄色令人心旷神怡。质地绵密,入口texture丰富,仲会停留系味蕾,憾动左我,促使我我呢个芒果奶昔怪🥭忍唔住砌完一杯又一杯。连加一,一共$209一个人原来都可以尽兴多了人却还没多高兴沉默看星 期待日光牵领继而平静到访这风花雪之境原来已很高兴 独个观看世间变幻事

✦薯仔烤饼 ($32)

✦磨菇炒饭($68)

✦ 焗胡椒饼($10)
薄脆胡椒浓饼,配上薄荷酱,清新又香脆。好Fresh呀~💆🌿

✦芒果奶昔 ($40x2)

连加一,一共$209

一个人原来都可以尽兴