2019-05-27 67 浏览
话说鸿图中心地下变左做食堂,有好多新既店铺好有惊喜,我上次lunch time嚟都几多人,今次专登tea time先嚟,人流真系少好多呢~今次既目标系汉堡店MooMoo! 观塘卖汉堡既地方都唔少,呢间铺应该算系最靓的了,铺外仲有D户外位,坐外边食都几写意,铺内都好舒适,有日光照入内,好舒服。叫左佢个经典汉堡同咸蛋鸡包,本来想食鱼堡,不过沽清了,下次真系要再食多次!坐底等,人唔多,见有D人拎住支酒坐出边食包,感觉好悠闲呀!由于佢即叫即整,我都等左一阵,先上左个咸蛋鸡包,见D咸蛋酱流出来,我既口水都流出来了!咬落去热辣辣,个鸡皮脆卜卜,好正呀!不过佢个咸蛋酱就令我有DD失望,偏咸,但系就唔太香。佢个鸡扒都好厚肉,仲要有肉汁,真系好好味,下次要试下另一个鸡扒包先得。经典汉堡无令人失望,个汉堡有肉汁都够厚,配埋佢个moomoo汁真系好好味,个moomoo汁有好多洋葱粒,真材实料,配埋件汉堡个味真系好夹呀!令人回味!
今次既目标系汉堡店MooMoo!
坐底等,人唔多,见有D人拎住支酒坐出边食包,感觉好悠闲呀!
咸蛋鸡堡
经典汉堡