2019-08-06
今日去开黄金𠮶头买game ,见有啲肚仔饿㖞, 咁就 check下有啲咩好嘢食 ,见到有间汉堡包店叫 burgerman, 咁就试下新嘢啦 ,入到间店其实都好外国feel 好似我之前喺欧洲度买汉堡包咁样!因为其实我唔系太想食太多牛肉, 咁我就叫咗个渔夫之堡🐟🍔, 同埋加咗少少钱转咗套餐, 套餐有薯条🍟同埋汽水。个渔夫之堡其实都好有惊喜,条鱼块其实都好香脆同有鱼嘅鲜味, 起码坚系食到有鱼味, 唔系雪藏味。 完全唔同𠮶啲快餐鱼柳包, 很喜欢他们有埋番茄同生菜,系完全唔同level! 至于佢哋个薯条, 因为啱啱炸好, 同埋薯条的quality同层次, 唔同快餐𠮶啲薯条。 好有外国𠮶啲薯条嘅味道。 因为其实有时系香港都未必食到外国𠮶啲鱼柳包同埋薯条嘅风味, 但今日竟然畀我试到。 仲有唔好以为喺深水埗食嘢就冇service, 店员都非常有耐性同埋都会介绍返有咩好食,非常Nice。 店主亦都好细心预备埋手套畀你揸住个汉堡包食! 所以呢间嘢系绝对值得推介!😋