2021-07-26
上星期同朋友total 4人book左7点食饭睇一睇menu有8成既菜式都系小食比较饱肚嘅得意粉一款(仲要系红菜头 唔系个个都会食)同烧鸡睇咗一阵之后 店员定唔知老板行过嚟同我哋讲个Menu转左,但系佢介绍到一旧旧咁...我地觉得自己scan QR code睇menu仲好啦😂由于食物种类唔多 我地点左一只鸡先 老板行过黎问我地会唔会改做半只鸡 因为另一枱客想要半只🤷🏻♀️佢话半只每人分到一件(心谂: 下?每人分得一件你都要我地同人分半只?) 所以我地坚持要返一只 咁佢就死死地气走左最后total叫左4道菜,咁呢度做法国菜都知要等得耐啲啦食晒头三样,等只鸡黎既途中得返我地一枱客(当时大约8点) 啲店员已经系咁望过嚟 令我地感觉阻佢收工咁🤦🏻♀️如果你地想8点闩门就唔好俾人book 7点啦⋯只鸡到左 个卖相令我打咗个突🤦🏻♀️居然系成只脚上!! 仲要冇剪脚甲🤮望到已经扣分好彩味道搭救🙈最后我地拿拿临食埋蛋糕走人 埋单8:45左右服务不了 食物一般🥱
睇一睇menu有8成既菜式都系小食
比较饱肚嘅得意粉一款(仲要系红菜头 唔系个个都会食)同烧鸡