2016-02-06 278 浏览
同老公食完饭想买甜品返屋企食,经过呢间甜品舖谂住试下,价钱唔算平,绿豆沙$20,榴梿金捞$36同榴梿捞河$341,榴梿金捞:份量算多但只系西米露多(成本唔高比多的都无所谓)同因为pat榴梿ok,所以不过不失2,榴梿捞河:椰粉河粉无椰汁味,亦沟得过左份而连少少烟un都无,榴梿汁又系开到稀晒,系pat榴梿救左碗野,勉强都可以食完,反正份量唔多3,绿豆沙:最惨不忍睹,我已经算系劲钟意食甜品,只要未去到难食到呕我都尽量会食完,但系呢个绿豆沙“水料料”既程度系完全无绿豆品,得个甜字,我食左4份1之后顶唔住同老公讲“开盒日清美味宝应该仲好食过呢盒野”。。。然后就掉左。。。以咁既价钱去食的咁既甜品,不如买日清美味宝开出黎卖无咁虐待的客个胃

1,榴梿金捞:
2,榴梿捞河: