2022-07-29 99 浏览
座落于LCX的一家人气韩国餐厅,未够5点已经排紧队,我6点几执到等咗30分钟左右先入到,但整体用餐体验都系唔错呀🔔提提大家有心理准备要排队蟹肉泡菜意粉($182)💕一上枱就闻到蟹膏味,系意粉个汁嘅味道加入泡菜同辣酱,呢个口味好独特,非常唔错仲有成只蟹,唔止系装饰,仲有蟹肉🦀架济州柑橘有骨炸鸡半份($118)💕炸鸡热辣辣仲好脆口,鸡肉好多汁,连鸡胸都嫩滑,柑橘🍊酱汁味道甜甜地配薯条都夹呀薯条同年糕都炸得唔错,好有韩式风味传统紫菜包饭($72)好多蔬菜,又唔会太重麻油味,算好健康的一碟士多啤梨提拉米苏($68)💕几特别嘅便法,蛋糕系用方形盒子装住,卖相。吸引,味道都特别,蛋糕充满士多啤梨味,第弓次食呢种Tiramisu 适合唔喜欢酒味嘅朋友水果忌廉三文治($62)因为当做嘅水果系凤梨🍍,就用咗凤梨做水果三文治,第一次食,都几特别,水果同忌廉莫名其妙都几夹㖞济州柑橘乳酪($68)💕样子非常讨好,饮品上面有一个橙嘅装饰,乳酪带有鲜橙味道,觉得好新鲜济州柑橘乳酸梳打($48)紫色嘅梳打,估计系蝶豆花茶,上面有一片柑橘,加入乳酸,味道都夹嘅推介菜式会以💕表示

🔔提提大家有心理准备要排队

蟹肉泡菜意粉($182)💕
一上枱就闻到蟹膏味,系意粉个汁嘅味道
加入泡菜同辣酱,呢个口味好独特,非常唔错
仲有成只蟹,唔止系装饰,仲有蟹肉🦀架

济州柑橘有骨炸鸡半份($118)💕
薯条同年糕都炸得唔错,好有韩式风味

传统紫菜包饭($72)
好多蔬菜,又唔会太重麻油味,算好健康的一碟

士多啤梨提拉米苏($68)💕

水果忌廉三文治($62)

济州柑橘乳酪($68)💕

济州柑橘乳酸梳打($48)

推介菜式会以💕表示
  • 水果忌廉三文治