对我黎讲一间餐厅嘅好坏,食物嘅味道固然重要,不过要有完整嘅体验,店员嘅服务态度同餐厅嘅气氛更加重要👍🏻今晚食过晚饭后打算黎饮番杯,可惜暂时未有酒牌只能饮住mocktail同coffee先☕️🍸餐厅环境分室内同半室外,最钟意半室外嘅设计,几张大藤椅、白砖墙、黑白砖地,一边放映黑白复古影片,另外近门口嘅云石壆亦系一流打卡位📸 至于室内就好适合一大班人放工后黎放松下,青色发光嘅酒架,望住bartender认真冲调每杯饮品,系既写意又享受👍🏻👍🏻👍🏻另外店员对饮品嘅质素亦好在意,系送上饮品嘅同时亦不忘叫我哋比意见👍🏻《Raspberry Mocktail 》系好refreshing😍粒粒嘅raspberry增添口感,梳打同青柠就中和番莓嘅甜味,甜度刚好,再加朵小玫瑰系面头,成为一杯少女心满满嘅mocktail🍸《Mango Passion Fruit Mocktail》就甜左d,无左梳打嘅清爽感,多左份果汁嘅清甜,对比之下普通左少少,如果多啲层次就好喇😌另外亦多谢老板们嘅热情款待,《栗子Tiramisu》哩个组合都系第一次食😋栗子爽口,同tiramisu嘅软身形成对比,平时净食tiramisu嘅

另外亦多谢老板们嘅热情款待,《栗子Tiramisu》哩个组合都系第一次食😋栗子爽口,同tiramisu嘅软身形成对比,平时净食tiramisu嘅腻感亦被栗子破解左,绝对系最佳拍档!

好期待佢哋拎到酒牌,希望不久之后再黎试埋佢嘅晚市😎