\\由以前捕住佢出团喺党铁站交收,到宜家只可以亲临门市帮衬,都冇阻挡到我对佢嘅热情🙈,每月月尾捕住佢出post期待佢嘅每月新款😆,月事咁每月只少去一次✌🏻·玄米抹茶麻糬挞 $33推荐指数:★ ★ ★ ☆ ☆之前食过~茶控嘅我再帮衬🕺🏻,挞皮冇退步,依然保持水准,香脆具牛油香😛。以麻糬、抹茶忌廉、抹茶生朱古力🍫,玄米茶慕丝制成。玄米茶味幽香,配以夹层嘅抹茶酱带出回甘,麻糬烟靭丰富咗整体口感。·日本焙茶布朗尼挞 $33推荐指数:★ ★ ★ ☆ ☆用上静冈焙茶粉,内馅同样系抹茶生朱古力,茶味苦涩带回甘,质感湿润唔干,口感紥实·肉松焗芋泥芝士挞 $30推荐指数:★ ★ ★ ☆ ☆可能雪耐咗个挞同个馅开始有小小分离,但唔影响口感;出奇地肉松mix芝士做冻挞几夹,肉松咸咸地,同时间又唔会抢走芝士味·❣️用现金付款,每2件可减$6🤑..我在Crazypie食过嘅挞款小小排名🕺🏻🥇黄豆粉蕨饼抹茶红豆白玉挞🍵🥈Nutella Mascarpone Cheese Tart🌰🥈Tiramisu Tart(原味) 💭有私心,本身好爱🥉抹茶布朗尼🍵🎖双层乳酪芝士挞🎖铁观音朱古力脆脆挞🍫·.📍CRAZYPIE (观
\
\
玄米抹茶麻糬挞 $33
日本焙茶布朗尼挞 $33
肉松焗芋泥芝士挞 $30
❣️用现金付款,每2件可减$6🤑
我在Crazypie食过嘅挞款小小排名🕺🏻
🥇黄豆粉蕨饼抹茶红豆白玉挞🍵
🥈Tiramisu Tart(原味) 💭有私心,本身好爱
🥉抹茶布朗尼🍵
🎖双层乳酪芝士挞
🎖铁观音朱古力脆脆挞🍫
📍CRAZYPIE (观塘)
观塘开源道60号骆驼漆大厦3座8楼U室
玄米抹茶麻糬挞