2024-10-20
🇹🇭🥢🍜令人难忘嘅冬阴功🔔QR code 点餐✅香煎法式鸭脾•金边粉 • 冬荫茄汤•泰式鱼饼 -$98只鸭髀真系煎得好靓,皮香肉嫩,调味刚好,好好味😋。另外系为咗冬荫茄汤,所以再访呢一间店,个汤虽然好红,但系其实唔辣,反而系有蕃茄嘅酸味加埋冬阴功嘅酸味,好香浓得黎亦好开胃。配料亦都有好多,除咗好多蕃茄肉、仲有两片酸萝卜、芽菜、芫荽、炸猪皮、葱。另外亦都有两块泰式鱼饼另上,有少少辣,但系都好香口。浸汤食或者就咁食都得。✅牛油果法式鸭脾布里汉堡 -$138呢个汉堡系我朋友食,我自己就冇试,不过个样真系好靓,个包睇落好软熟,好吸引亦都好足料。有好厚嘅牛油果酱、去骨嘅鸭髀片、墨西哥粟米片、紫椰菜、芝士等。跟餐仲有有薯条同埋羽衣甘蓝沙律,薯条几脆口几好食。✅饮品会送一杯免费嘅饮品热嘅话系绿茶,冻嘅话系香橙红茶。
令人难忘嘅冬阴功
🔔QR code 点餐
✅香煎法式鸭脾•金边粉 • 冬荫茄汤•泰式鱼饼 -$98
✅牛油果法式鸭脾布里汉堡 -$138
✅饮品
会送一杯免费嘅饮品热嘅话系绿茶,冻嘅话系香橙红茶。