2017-02-17 1839 浏览
本身我同老公订咗楼下间韩国炸鸡店, 点知劲多人,老公都等到发火 ,所以去咗 4楼呢间韩国餐厅。 一入去已经心知不妙,得小猫两三只。 开头叫阿猪妈落单,点知佢劲鞋口鞋面劲大声嗌等阵,但系转个头又唔过嚟帮我哋写嘢,去做埋啲无谓嘢,再叫佢先至再返嚟落单。 跟住我哋指餐牌上嘅食物点知佢又劲鞋口鞋面咁话“唔好指,讲要啲乜嘢。 好,我忍佢!我哋叫咗韩式烧肉,炸鸡同埋海鲜薄饼。 韩式烧肉就要自己烧嘅,咁我开咗炉之后 就开始烧鸡肉,点知𠮶个阿珠妈又走过嚟指指点点,又话我做咩成日翻,仲要啧我好多好多次,觉得我烧肉烧得好差,又呢又路。讲真,我烧成点都唔关佢事啦!佢仲要快啲烧完熄炉!其实啲嘢食真系唔太差(虽然价格系偏贵),但系佢嘅服务态度实在令我觉得贴钱买难受。宁食开眉粥莫食愁眉饭,我以后都唔会再去呢间嘢食。 呢个情人节真系经典呀!

讲真,我烧成点都唔关佢事啦!佢仲要快啲烧完熄炉!

庆祝纪念
情人节