2018-08-21
见系星期一, 人少少就走去呢一间平时好多人排队既餐厅试一试,我地叫左一客鸡扒, 一客牛柳, 一份鹅肝, 一份菜甫炒蛋,前菜系蒜蓉炒油墨菜, 都系咁, 淡淡地, 去油腻应该都OK,先黎系一碟鸡扒, 碎上, 系鸡粒, 炒到好老, 劲鞋劲靭, 又咸, 鸡粒都要分两三口扯开黎食, 再黎系牛柳粒, 一样系炒到好老, 好靭, 又咸, 两碟𩠌都系完全咬唔到, 明显系求求其其咁炒再黎系鹅肝, OK啦, 不过不失, 不过呢个价钱呢个质素呢个体积我去板长可以食到两份啰,跟住系菜甫炒蛋, 哗.....睇住佢炒到熟仲继续煎, 我睇到眼到突,份炒蛋老到呢.....食纸咁食, 吞落肚银住食道落, 要饮水夹硬吞, 班所谓厨师, 所有𩠌都系加PAT好咸既酱落去炒, 又炒到老夹鞋夹靭, 连炒只蛋都可以炒到咁老, 无心机做咪唔好做啰好辛苦先食完餐饭, 跟住真系顶唔顺要落去饮杯咖啡, 加杯水浪浪口, 真系咸到好辛苦,我今朝写呢封食评个喉咙仲系好唔舒服, 好耐未食过咁垃圾既食物, 早知返屋企自己煎三文鱼扒仲开心, 贴钱买难受, 不知所谓既餐厅
我地叫左一客鸡扒, 一客牛柳, 一份鹅肝, 一份菜甫炒蛋,
再黎系牛柳粒, 一样系炒到好老, 好靭, 又咸,
两碟𩠌都系完全咬唔到, 明显系求求其其咁炒
连炒只蛋都可以炒到咁老, 无心机做咪唔好做啰