好难得揾到间餐厅🍴系我个女会深深挂念,连续一个星期不断轰炸我;🤯🤯🤯🤯「你唔系讲话我乖乖地食完饭,之后就有得玩扭蛋机嘅咩?点解你最后走咗冇俾我哋扭蛋嘅」 😱😆🧠OMG我心谂咪就系因为你食得慢啰⋯⋯👻搞到最后我地无时间就嚟赶唔切哥哥踢波,👽👽👽赶头赶命咁样走咗出去完全唔记得有得扭蛋机呢件事情🤣🤣🤣今日问佢哋lunch食乜嘢,2只小鬼异口同声讲:「要去上次由颜色有扭蛋机嘅餐厅食饭!🤪」服务态度值得称赞👍👍每次去到就会会送上小朋友餐具+填色画纸🎨同埋蜡笔🖍️小朋友等等嘢食期间都唔会无聊👍果然好办法,呢招完全捉到我小朋友嘅弱点👏😮‍💨小朋友对于喜爱的食物系5会闷嫁😹今次今次又系叫返同上次一样嘅餐🙄🙄🙄🙋‍♀️🙋‍♂️「一个A餐,一个B餐呀唔该」通常会叫两个唔同嘅餐,之后呢两个小朋友就share食啦!🤗🤗服务员仲问埋个儿童餐嘅车仔要咩颜色👍避免佢哋因为争餐具都可以嘈一餐🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰服务员得知我哋冇上次冇扭蛋,今次佢特登攞多两份礼物俾我啲小朋友😍😍兄妹俩好满足🥰儿童餐$68 好低食 👍👍👍👍👍A餐spaghetti 份量都好够,妹妹食到个咀都系番茄酱😋😋🤤B餐🍟Fish and chips炸鱼外脆

服务态度值得称赞👍👍
每次去到就会会送上小朋友餐具+填色画纸🎨同埋蜡笔🖍️

😮‍💨小朋友对于喜爱的食物系5会闷嫁😹
今次今次又系叫返同上次一样嘅餐🙄🙄🙄
🙋‍♀️🙋‍♂️「一个A餐,一个B餐呀唔该」

服务员仲问埋个儿童餐嘅车仔要咩颜色👍
避免佢哋因为争餐具都可以嘈一餐
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

服务员得知我哋冇上次冇扭蛋,
今次佢特登攞多两份礼物俾我啲小朋友😍😍
兄妹俩好满足🥰

儿童餐$68 好低食 👍👍👍👍👍
B餐🍟Fish and chips炸鱼外脆鱼肉又唔干,小朋友食到完全停5到口😋😋

我同老公前面食咗个brunch🥞🍜
所以今次净系嗌左两杯嘢饮☕️🥤🧊🧊
☕️Flat white & 🧊Ice caramel latte
嘢饮都好好饮特别系杯Ice caramel latte😋

餐厅环境都好舒服👍光线好好我地影多几张亲子相片😚🤪🥸🤩🥳