2022-07-05 114 浏览
今次食晏昼饭 拣咗试呢间暗黑调发型屋x cafe💈本身满抱期待到访 但系食完之后真系好后悔!😾🥲🥢tom yum seafood fettuccine🦐($128)appreciate佢嘅冬阴功意粉酱几creamy又唔会太辣🌶 (其实我觉得可以再整辣啲 会更加香同惹味🫶🏻) 阔条面弹牙🙌🏻 但系啲海鲜就完全拖低整体质素😞 虾好老似摆咗好耐咁 咬落冇弹性 蚬亦都有几多沙😿 所以综观各方面都唔算impressed~🥢iced matcha latte🍵($50)贵得嚟又唔好饮😵‍💫 视觉上有绿色 不过饮左九成都完全感受唔到任何抹茶味🥲 每一啖都系明治鲜奶 直至最后一啖先饮到少少苦涩🥱$50明明可以食到另一餐!点解我会嘥咗喺度呢🤮overall: 之前见到有人赞个冬阴功阔条面好食 究竟系咪我唔好彩?💀但系杯latte真系令我怀疑人生🫠 质素完全追唔上佢嘅价钱ok bye💸

🥢iced matcha latte🍵($50)

tom yum seafood fettuccine🦐
iced matcha latte🍵