2016-06-24
昨晚因为妈咪的ant club 两张100卷到期,一行4人去晚饭。前一晚佢已经同细妹共4人去咗一次,但因为无讲明分单所以只用1张100。咁昨晚就好醒目同waiter 话分两枱。事实我地系4个人分坐两张2人枱。当时个waitress 无表情咁话唔得。之后叫经理来,无表情咁讲咗几句唔得之后就话如果你地坚持要分就分la. 令我mami,dad很唔开心。首先4个人唔系搭枱点解唔可以分单找数,一定要一个人找?你张cash coupon 有写最少4人可用咩。咁嘅态度同无谓规定今loyalty club 只有反效果。重要张coupon 唔系赠卷系我用钱买架。我一蚊tips 都唔俾。食完走咗出门口记得无取单,去cashier 叫个女仔俾张单我,佢又系无表情咁话张单廿几蚊咋㖞。然后print 俾我。这就是为什么他们在餐厅仔工作而不能在酒店餐厅工作。我认为ant group 应加强前缐的培训,钟意去一间餐厅与否同D服务态度有极大关系。我爸妈话以后都唔去。
这就是为什么他们在餐厅仔工作而不能在酒店餐厅工作。
我爸妈话以后都唔去。