2021-06-05
#tea #荃湾 #甜品Beans嘅心太软一直都系我心中嘅no.1 (。・ω・。)ノ虽然唔近地铁站,但都专程拜访。(其实系唔知道荃湾附近仲有咩好嘅甜品食!如有心水请推荐!!)香芋燕麦鲜奶拿铁☕️ 这是没有咖啡因的喔!成个drink list都唔系好多无咖啡因嘅饮品,如果多啲会好啲!不过呢杯都几不错。Green tea combo🍵其实我只系想食个抹茶心太软(´・_・`)佢嘅matcha lover lava cake真系好好食,但唔知点解我去当天餐牌上冇咗(但啱啱睇openrice其他人影嘅餐牌系仲有!),仲以为系佢升级版多咗vanilla matcha ball,所以就叫咗呢个。一上台有烟熏效果好夸张!系好啱打卡嘅,但太多嘢食,一个人真系食唔晒(´・_・`)同埋太浓抹茶味,食完有几日都唔想再食抹茶嘢( ;´Д`)下次如果有都系叫返净心太软算了!
香芋燕麦鲜奶拿铁☕️
Green tea combo🍵