早排上网见到有人推介呢间沙嗲串烧专门店,觉得几特别,决定要试一试🤗佢最吸引到我既地方,就系买满10盒沙嗲,就会免费送一个限量版串烧专用电炉♨️呢个电炉本身都要卖$288,而家即刻变到好抵,以后仲可以keep住喺屋企整沙嗲串烧食🍡😳开心~香港大学站出,行几分钟就到😊不过专门店位置有少少隐蔽,都揾左一阵,好彩上openrice见到有人post呢块牌,见到呢块牌落楼梯就会揾到🤗电炉好新净🤩每次最多可放7串,下面有两个pan可以整热d酱😋仲有埋说明书,唔洗惊唔识用😝每款肉价格不同:猪肉 $75、鸡肉$70、羊肉$85、牛肉 $80💓每包有12串,份量都唔少😬最好早少少拎出黎解冻一阵,如果唔系d肉可能会痴实左😙另外,原来系Made in Hong Kong🇭🇰电炉传热能力都唔错,特别系整左第一转后,个炉warm up左,之后果d都好快熟❤️‍🔥分别有辣味花生酱同原味花生酱两款😆花生味道好浓郁,连埋沙嗲超级香口惹味,好好食😋辣味有一粒粒既虾米,口感唔错,唔会太辣😁食落d肉都好高质,用秘制沙嗲酱腌成,好香口惹味☺️🐔最喜欢鸡肉💕有少少甜味,鸡肉嫩滑,有食到唔想停既感觉🤣送埋个炉真系好正👍一次过买10包,分

香港大学站出,行几分钟就到😊

电炉好新净🤩
每次最多可放7串,下面有两个pan可以整热d酱😋

仲有埋说明书,唔洗惊唔识用😝

每包有12串,份量都唔少😬
最好早少少拎出黎解冻一阵,如果唔系d肉可能会痴实左😙
另外,原来系Made in Hong Kong🇭🇰

分别有辣味花生酱同原味花生酱两款😆

送埋个炉真系好正👍