2023-04-29 1110 浏览
黄埔嘅小店成日都俾到人不经意嘅惊喜🤭🤭,就好似呢间韩烧咁,门面普通,但装修好有🇰🇷韩国地道小店嘅味道是日想食得冇咁油腻🤣,散叫左两款肉,韩式牛肉同豚肩肉,生菜要另外加$50单点,不过小菜就系免费送嘅最钟意食佢地嘅泡菜同薯仔,同去韩国旅行果时食到嘅味一模一样,泡菜爽脆得黎唔酸,薯仔煮到入晒味、甜甜地,未烧肉之前已经俾左几个赞👍🏻👍🏻果然烧肉都冇令我失望🤭食得出肉类好新鲜,有咬口又冇筋,夹住生菜同加少少韩式豆瓣酱,直头有系韩国旅行嘅感觉❤️👍🏻舖头staff时不时仲会过黎帮下眼睇下个铁板有冇烧焦、帮手剪下肉,劲贴心最后加左个石头锅饭,都系高质!石锅够热,上枱时已经有少少饭焦,足料得黎好香麻油味,食过翻寻味🤭🤭👍🏻有机会一定黎翻啅