大份夹抵食嘅高质餐厅🍴提早打电话去叫餐,再自取或者上楼食,会方便好多,个到地方浅窄,午市几乎日日逼爆人,排到过隔离。Ig每日朝早10点就更新午市餐牌👍🏻👍🏻👍🏻方便我呢啲想落到楼即刻有饭食嘅懒人,唔洗落街都睇到有咩食,又唔知打去问咁浪费时间,ig叫snow_catering😍老板啲服务态度好好,啲嘢又好食,30几40蚊食到高质饭,好抵,每日餐牌都会换,成日有得试新嘢,唔怕食到闷💕💕🤩最紧要系,咁多个餐都好好味,份量又多。炒滑蛋最正,就算几多人几忙都咁用心炒到滑一滑先上碟🥰最常叫系咩饭都配黑椒汁,个黑椒汁真系好味到冇得顶,配埋鸡扒滑蛋(L4餐),正到痺😍😍😍素食者都可以黎食💕佢地每日午市餐牌最后个个餐,都系素食饭盒,都好好味,尤其系粟米汁配素白带鱼😍不过唯独有一样美中不足系,饭盒冇蔬菜🥬,如果有就真系100分🤩💕