2024-03-14
其实细细个阿妈带我食过一次之后,😎咁大个女都无食过,有日经熟人介绍,话泰国野其实好好食,满心欢喜就试下,泰国既菜系好好食既,😝之后仲心思思想食多次,呢度既环境气氛都好似系泰国里面咁😚店员都好友善,我同朋友随心咁择左小小菜式⋯⋯⋯💯泰式鲜虾炒金边粉💯⋯⋯⋯呢碟金边粉都系我第一次食😍好多金边粉,成个色泽都好开胃,有泰式鲜虾,好有泰国味道,整得好有味道😍而金边粉都好好食⋯⋯⋯💯冬阴功杂菜汤💯⋯⋯⋯冬阴公都有几个择,杂菜汤都好好饮,有好多杂菜,而杂菜就系最吸汤汁既,所以成个汤料都好好食😍冬阴公既辣度都控制得好好,好容易入口,如果想再辣都可以落单时侯讲⋯⋯⋯💯脆炸虾饼💯⋯⋯⋯脆炸既饼点都会好食啦😍里面有好鲜既虾味,炸到好香口咁,泰式菜整虾特别叻 ⋯⋯⋯💯蒜香牛油鸡翼💯⋯⋯⋯劲有蒜香味,上面都有晒蒜系度😍一咬就脆卜卜,里面既肉都好好食,仲有另一个牛油味
呢碟金边粉都系我第一次食😍好多金边粉,成个色泽都好开胃,有泰式鲜虾,好有泰国味道,整得好有味道😍而金边粉都好好食 ⋯⋯⋯💯冬阴功杂菜汤💯⋯⋯⋯
冬阴公都有几个择,杂菜汤都好好饮,有好多杂菜,而杂菜就系最吸汤汁既,所以成个汤料都好好食😍冬阴公既辣度都控制得好好,好容易入口,如果想再辣都可以落单时侯讲 ⋯⋯⋯💯脆炸虾饼💯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯💯蒜香牛油鸡翼💯⋯⋯⋯