段纯贞最出名是牛肉面🌟我今次都系慕名而来。继续系黄竹坑新Mall食,今次我好叻叻,避开Lunch时段过去,唔洗排,即入!😝呢到用QR code 下单,少左同店员互动,亦唔会有人行黎介绍食物,可能D员工好新,我尝试问下各款牛肉面之间有咩分店,可以话系无人答到我。🥹🥹🥹唔紧要,随心点。我叫左一个经典牛肉面,少少辣。有得简普通台湾面同手工面,我就简手工面。🫢饮品种类都好多,成本好似珍珠奶茶店一样,千简万简要左杯烤茶Latte。上菜时个店员第一次系比错食物我,上左个麻辣面,之后至比返经典牛肉面我,之后上饮品又系咩都无讲就放低了...转身即走,可以话系0 service,同埋水都无杯,劲!讲返个经典牛肉面,个牛是OK的,但个面真系一言难尽,我平时劲爱粗身面,上海年糕都系我杯茶,点知呢个搞唔掂,一饼一饼,好似食面粉同香口胶😰。有几条仲要痴实晒,口感好似未整熟一样🥵,唉,😣😣😣个汤就得个咸字,杯奶茶反而还好。食完埋单,外面排晒队,呢个食物质数真系对得住条人龙????本餐美味指数:🌟🌟🌟/10

本餐美味指数:🌟🌟🌟/10