2024-10-14
🌟 茶闲里☆║.............║☆‼️ 什锦腊肠菜饭套餐✅ 菜饭配上腊肠 唔会油腻 感觉依然清新✅ 整个配搭好和谐 有种食紧健康版煲仔饭嘅错觉 ‼️ 鳗鱼菜饭套餐✅ 鳗鱼菜饭一样出色 比起腊肠菜饭少左腊味嘅味道 但系就更食得出店家嘅用心 佢地嘅菜饭唔会过湿 饭粒分明 有阵油香味 系出面少有嘅高质素之选 如果偶尔想系出面食到住家饭嘅味道的话 不妨一试‼️ 朱古力/开心果mini林明顿✅ 朱古力版本内外都有唔同大细嘅榛子同杏仁嘅颗粒 而开心果则布满左开心果碎 不论口感 层次都十分丰富 亦唔会过甜‼️ 老枞红茶✅ 呈上一壶已经冲泡好嘅老枞红茶 浓淡得宜 茶味清香扑鼻 唔会涩 底座有燃点好嘅蜡烛保温 十分贴心 纯茶系列嘅饮品系店铺嘅主打 钟意品茶嘅你都可以黎试下佢地‼️ 逐风✅ 卖相味道都系一流嘅逐风 大杯承载住荔枝同凤梨味道嘅饮料 而旁边就有一小杯茉莉雪芽 可以先分别品尝佢地嘅风味 最后再佢地混合埋 清新嘅荔枝凤梨加上茉莉系绝对唔会出错嘅选择📍 土瓜湾马头围道63号1楼104铺☎️ 电话号码 66546777📷 Canon R8 + RF24-105mm f/4-7.1 IS STM📩喜
☆║.............║☆
‼️ 老枞红茶
‼️ 逐风
📍 土瓜湾马头围道63号1楼104铺
☎️ 电话号码 66546777
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励