2019-02-10 74 浏览
之前一直听过观塘既The Stadium 有得玩有得食,而之前都开左分店喺铜锣湾,所以我都去试下先。铜锣湾店既位置位于希慎广场同时代广场附近,喺波斯富街既轩尼诗大厦2楼。一入餐厅内就见到一张桌球枱同足球机比客人玩,不过由于有客人玩紧亦都玩得好开心所以我无影相。店内有唔少电视,播放体育赛事。我同朋友夜晚来到,夜晚除左单点之外仲有set dinner ,好事嚟既,岩我呢啲唔想谂太多既人,哈哈。Set dinner 有餐汤,主菜同餐饮。主菜有鹅肝安格斯牛肉汉堡,海胆忌廉汁linguine ,青口,酥皮三文鱼扒,焗鸭腿,肉眼扒等选择。价钱由$188-$288不等。餐汤系是日餐汤。朋友拣左鹅肝安格斯牛肉汉堡。我试左佢半块鹅肝,都几肥美。配上既薯条都几香脆。set dinner包埋既冻奶茶,旁边系糖浆。店内有窗边位望铜锣湾市景。我叫左美国特级肉眼扒($288+10%),我叫左medium rare,肉眼扒肉质都几软腍,旁边薯角都几香脆。

店内有唔少电视,播放体育赛事。

餐汤系是日餐汤。

朋友拣左鹅肝安格斯牛肉汉堡。我试左佢半块鹅肝,都几肥美。

配上既薯条都几香脆。