2015-06-19 8072 浏览
外面标题写住有生蚝同40款美食,见佢装修都几靓,而且有唔少人排队,open rice亦有21个赞,咪谂住二百零蚊试吓lor我只想讲,一万个喊! 首先,我唔见有任何美食,亦数唔到有40个款式,普通去买个三𩠌饭既食店都精彩过佢, 我地成班食客好似难民争垃圾食咁样! 坐咗半个钟,一只蚝都拎唔到,唯一可取系职员应承喺厨房拎一碟蚝比我地。 蚝是暖的,淡而无味,实属难得。 免强吞咗2只, 心中都知不妙! 生无可恋唯有埋单,未饱过就要走都系第一次。 本来谂住落去笃串鱼蛋都无咁嬲,点知胃已反,幸运是来得切回家先屙,我要感恩。 加埋一$230可以清清肠胃,已无话可说。 只希望再有想来吃饭既人请三思,因为我地都系有阿妈生的。 主佑

我只想讲,一万个喊!

2015-06-18