招聘中
薪金面议
4天前
薪金面议
4天前
餐厅: 千両 (國際金融中心商場)
资讯:

2024-01-08 819 浏览
去完AIA carnival玩完之后,想舒舒服服,饮啖茶,食寿司,去千两就最好不过😬👍🏻今日我哋叫咗两set寿司拼盘,我同老公一人一个拼盘,唔使争,亦都唔使谂咁多😂,费事选择困难症,之后再叫多一份火炙三文鱼卷物,两个人已经饱晒!寿司拼盘:🌟火炙吞拿鱼好好味,充满鱼油🤤🤤🌟吞拿鱼正常发挥🌟左口鱼裙边油脂分散到个口入面🤤🌟帆立贝都OK啦,份量足够!🌟三文鱼不过不失🌟炙烧牛油赤海虾呢个同元气实在太似啦 🤣如果散叫我会去返元气叫🌟炙烧帆立贝分量足够,yummy🌟油甘鱼油甘鱼都好新鲜,如果再厚啲就好了🌟蟹膏甜虾不嬲都好钟意食呢个,佢哋系Perfect match🌟三文鱼子 爆出一粒粒鱼子嘅鲜味 🌟火炙三文鱼卷物可以满足到钟意食三文鱼嘅欲望,又唔使恐惧食咁多生既三文鱼会生虫嘅危机😂😂满足~

寿司拼盘:
🌟火炙吞拿鱼
好好味,充满鱼油🤤🤤
🌟吞拿鱼
正常发挥
🌟左口鱼裙边
油脂分散到个口入面🤤
🌟帆立贝
都OK啦,份量足够!
🌟三文鱼
不过不失
🌟炙烧牛油赤海虾
呢个同元气实在太似啦 🤣如果散叫我会去返元气叫
🌟炙烧帆立贝
分量足够,yummy
🌟油甘鱼
油甘鱼都好新鲜,如果再厚啲就好了
🌟蟹膏甜虾
不嬲都好钟意食呢个,佢哋系Perfect match
🌟三文鱼子
爆出一粒粒鱼子嘅鲜味