2019-09-12
好耐之前食过一次几难忘,因为好大碗同刺身好厚好新鲜。今次见到有promotion就再去帮衬喇 系平日放工后去食,谂住打去问定留位,点知店员态度麻麻,一口话full哂同唔知要等几耐就收咗线(感觉上佢好似唔忧做咁🤣) 由于好想食,就决定排队都食,点知一去到 其实入面有几枱系吉架啰😂 anyway 可能系啱啱走姐☺ 但今次整体嘅水准都系差咗 失望🤡——————————————————🍣极上鱼生丼 $188上次来都系呢个,所以可以比较吓🤪 整体都系新鲜嘅,海胆系鲜甜👍🏻 三文鱼都好厚😎 帆立贝都大旧🤪 不过赤海虾嘅味道就差小小😣 好似无咩虾味? 整体都OK la 不过真系好多饭XD 由于鱼都有丰富鱼油 所以真系食到滞🤣 -🍱四重爆丼 $208呢个系以海胆同吞拿鱼为主打🙂 海胆都系好食嘅 甘甜🤪 不过个吞拿鱼就唔系咁新鲜咁喇🥴 三文鱼籽正常喇,但我本身都唔好呢味嘢🤪🤪 呢个饭如果可以将吞拿鱼转成帆立贝就正正子喇🤩-🐤七味鸡软骨粒 $42即叫即炸,几大粒,同埋好有咬口🤓 份量都几多 抵食啊🤪 不过注意热气㖞🤣——————————————————💰设加一服务费🕰星期一至日 12:00 - 22:3
——————————————————
🍣极上鱼生丼 $188
🍱四重爆丼 $208
🐤七味鸡软骨粒 $42
——————————————————
💰设加一服务费
🕰星期一至日 12:00 - 22:30
🔄Encore 指数 7/10 (扣分位: 饭太黏,浆住个口🤢)
‼️第二碗丼饭半价优惠日期:2019年8月7日 - 9月30日