2024-11-19
每次经过都会望下依间嘢,今日放工行过见到佢哋set dinner好似又唔贵㖞,就决定试试佢。走入去店里面,突然有种去咗主题乐园嘅感觉,啲声音同装置就好似系廸士尼排紧队玩游戏咁,个vibe唔错,但依个系一个好冷清嘅乐园,地下整饮品卖飞嘅位置系冇开嘅,要买嘢就要行上一楼;上到去见到个装修真系几有心思,而且墙上播住太空嘅画面,你坐系度食嘢就好似坐系架驶舱咁,真系几得意,不过全场只有一张枱系有人嘅,老实系有啲惊嘅,𠮶度话哂都系铜锣湾黄金地段,晚餐时间一枱客真系唔知佢可以点生存落去。讲返食物,我叫咗个牛油果蟹堡($78),另加$25跟炸鸡腿同青柠梳打;个包味道都可以,中间系一件蟹饼,虽然应该只系用蟹柳同洋葱条整,不过味道系可以嘅,我反而唔太喜欢佢个包,因为食落有啲碎,唔系好似真面包,系个样几特别啰;鸡腿就正常发挥,反而觉得佢杯青柠梳打调得几好,唔怕饮色素嘅话佢系好饮嘅。整体嚟讲系可以一战嘅,食物味道唔算差,环境又可以,价钱依区嚟讲都算正常,希望佢可以顶到落去啦。