2023-09-10
见到峇里堂铺天盖地嘅宣传,于是同朋友一齐试试,点知就中伏。我哋一行八人前后脚到,其中四人已经坐低咗。我哋两个想入去揾佢哋,点知就俾门口呀姐截住,话未齐人唔俾入去。我哋解释话已经有人到咗,仲有两个人嚟紧就到。呀姐就态度恶劣地不停重复”咁你宜家未齐人吖嘛”,点都唔俾我哋入去,如果坐低就要开始计时80分钟。我哋话你可以照样计时,反正唔差𠮶几分钟。最后都系好唔情愿地俾我哋入去揾已经坐低咗嘅朋友。之后每一位入座嘅客人都抱怨门口呀姐好恶赶客。食物方面有好有坏。咖央多好食,巴东牛肉都好正宗。不过所有食物嘅调味都偏甜,可能印尼菜都系咁样。但系米饭唔够水分非常硬,咬到牙较都软。埋单每位$100。呢个价钱喺佐敦尖沙咀算平。但有其他更好嘅选择,起码唔洗受人气,同埋对个胃都健康啲。