今日喺公司附近揾食,揾到呢间餐厅,够大间,舒服好坐!平时返工过嚟lunch都真系好舒压,价钱公道实惠超足料,口味正宗!📌香叶辣肉碎煎蛋饭 $66 每次食泰式必点!香葱罗勒令肉碎好香,味道香浓,当中配合角豆,辣椒等,有口感,相当好味,白饭杀手,配饭一流!📌泰式咸猪肉檬粉 $65 另加鱼饼先$10有多款汤底选择,我拣咗喇沙汤底,好浓郁,檬粉亦都好吸汤,好好味!重点系啲𩠌,好高质素,泰式咸猪肉肥瘦平均,超级高质!鱼饼都很可以,值得一食!📌跟餐龙眼冰$8想不到跟餐符龙眼冰都可以咁高质!龙眼味道相当浓郁,而且里面都有好多粒龙眼!📌加虾饼$20跟餐小食有两件,即叫即炸,相当趣口,满满虾肉,好满足!📌加招牌串烧,$22跟餐加购,一份有2串,一鸡一猪,可以试晒两款口味,配搭埋佢啲沙嗲酱汁,超级正!

📌香叶辣肉碎煎蛋饭 $66

📌泰式咸猪肉檬粉 $65
另加鱼饼先$10

📌跟餐龙眼冰$8

📌加虾饼$20
跟餐小食有两件,即叫即炸,相当趣口,满满虾肉,好满足!

📌加招牌串烧,$22