2010-07-02
本小姐同其他女仔比, 我真系可以叫食好多野. 但PARTVIEW 既1人SET DINNER就食唔晒1年前同一个女仔FD系PARTVIEW食, 2人叫1个SET DINNER加一个头盘到食唔晒. 今次同男朋友仔食, 叫左2人SET DINNER--2个汤--罗宋汤. 够酸,我至钟意,仲有好多料系汤度2个头盘/沙律--白汁芝士糖带子及烟三文鱼沙律. 带子好细只,沙律好细份, 唔系好够喉2款肉类主菜--烧西冷牛肉&龙尼柳卷三文鱼. 牛肉好硬, 个鱼连我都觉得无味及太熟令鱼肉好鞋. 真系好唔掂. 1款意粉/饭--香槟汁伴鲜虾天使面. 个汁无问题, 但我无谂过虾系实到好难咬得开. 真系非常过份.侍应都叫快手快脚但无咩表情. 无办法太多人. 边个去做都会系咁, 可姒原谅最好食都系个面包. 份量大但唔好食都无用. 下次我都不会再反食
今次同男朋友仔食, 叫左2人SET DINNER--
2个汤--罗宋汤. 够酸,我至钟意,仲有好多料系汤度