2019-12-10
因为有几张 Cash Voucher 又指定要系濠餐厅 , 所以黎一试 我地安排系4人抬近泳池 , 另外一边比较多大抬, 都会比较嘈 .. .6点钟开始入座 , 未算人多 食物都普普通通试个刺身 , 有惊喜 个豉油咸到夸张 一定唔系日本豉油冷盘有龙虾, 长脚蟹,青口, 虾 etc ... 龙虾唔需要试 完全无味 见过有人讲咖喱好味 , 但系我睇就觉得好水, 好稀 饮品系一大推唔同既韩国罐装饮品 ... 麻麻 情愿自己去冲咖啡 去到中段会发现 野食开始fill得唔够快 , 到最后竟然系甜品救番餐饭 唔系摆出黎既蛋糕/葡塔 etc .. 反而系雪糕有几款应该系香港制造既小品牌 ,但系味道都唔错 埋单时候 问我地系用咩优惠 , 睇黎大部分人都系用会员/优惠卷等等 同时会见但有客人坳点解两样优惠唔可以一齐用等等 见staff都唔系几识解释 , 搞左好耐 ..全部单都hold住嗮 ..总括黎讲, 一定一定唔会用正价黎食 完全唔值 想系沙田食自助餐有好多其他选择
6点钟开始入座 , 未算人多 食物都普普通通
试个刺身 , 有惊喜 个豉油咸到夸张 一定唔系日本豉油
见过有人讲咖喱好味 , 但系我睇就觉得好水, 好稀
但系味道都唔错
同时会见但有客人坳点解两样优惠唔可以一齐用等等
总括黎讲, 一定一定唔会用正价黎食 完全唔值
想系沙田食自助餐有好多其他选择