2022-03-06 420 浏览
呢排夜晚冇堂食,好挂住之前有得无限出街食饭嘅日子,于是我不期然谂返起之前去食嘅呢餐饭,真系谂起都想流口水呀><韩式烧肉放题一向都系我嘅最爱,因为减紧肥嘅我系行紧低碳嘅,即系唔可以食太多粥粉面饭之类嘅淀粉质主食,咁韩烧就可以无限食生菜嘅,咁啱我又好钟意食生菜,所以呢间Running烧就真系啱晒我食喇。等个炉热嘅期间可以出去拎啲嘢食先,呢度都好多嘢拣的。咁我就毕咗碗养生鸡汤先,佢系韩式鸡汤黎,饮落个胃暖暖地,好舒服。好,正式开烧!我同男友食匀牛肉鸡肉猪肉,男友最钟意嘅系牛仔骨,听闻近骨嘅肉系好好食,此言不假,牛仔骨经过铁板炙烧,肉香浓郁,仲可以食埋骨边薄薄一层牛筋膜,口感好正。而我最心水嘅,除咗一向都好喜爱嘅猪大肠,就系牛五花肉。Running烧嘅牛五花肥瘦相间,脂肪同牛肉嘅比例完美,用啲新鲜生菜wrap住黎食,根本系人间美味👍烧咗一轮肉,男友order咗啲其他野食。真系估唔到,佢嘅小食一样咁出色。鱿鱼须炸到金黄色,再点一点佢嘅韩式辣酱,成件事好惹味。炸饺子都好好食,一样系韩式饺子,入面有粉丝,多一层唔同口感🤤呢度嘅酱汁有好多款,任你沟;仲有好多蔬菜、嘢饮同甜品系任食,我觉
呢度嘅酱汁有好多款,任你沟;仲有好多蔬菜、嘢饮同甜品系任食,我觉得个凉拌莴苣同焦糖炖蛋都好好味,男朋友叫咗个水冷面我都忍唔住偷食咗啖,好正呀!
另外餐厅有只机械人会比啲你order嘅嘢食你,好有趣~