2023-08-27 478 浏览
行行吓见到间几靓装修嘅Cafe入去试吓见到𠮶个出面近排好搞笑又有沙嗲牛肉公仔面又有西式早餐😂😂😂谂咗阵,点解唔系all day breakfast 餐牌系写half day breakfast 可能我比较肚饿,然后见到上网search原来有tiramisus 好出色胆粗粗问女店主可唔可以嗌🤣🤣。。。因为𠮶阵时早上8am 靓女店主谂咗一阵,真系俾我嗌好开心,因为我真系好钟意食!我终于知half breakfast嘅精髓就系俾我嗌多样嘢食🤭🤩🤤然后我发现原来佢唔系就咁雪柜拎出嚟,佢系真系亲手整俾我食🤩🤩🤩🤤现场即刻整真系好好味,好钟意湿淋淋咖啡喺个底手指饼 早餐嚟讲唔甜,唔会好漏!!👍🏻👍🏻🤤😍好开心,一个Good morning由一个好味嘅tiramisu 开始🥰🥰🥰下次见你 下次试其他菜式🥰🥰🥰
😂😂😂
谂咗阵,点解唔系all day breakfast
餐牌系写half day breakfast
胆粗粗问女店主可唔可以嗌🤣🤣。。。因为𠮶阵时早上8am

靓女店主谂咗一阵,真系俾我嗌
好开心,因为我真系好钟意食!

下次见你 下次试其他菜式🥰🥰🥰
2023-08-26
$150 (早餐)
  • Tiramisu