2015-09-27 98 浏览
大人放假日出外工作, 将我独留在家, 佢唔好意思所以响附近买左下午茶返黎做手信.佢话呢间热狗店好得意, 有咸同甜既热狗, 不过惊拎到返黎雪糕溶晒, 所以买左咸既.<自选热狗>$32, 可以自己拣配料加.拣左<香浓芝士肠>,<墨西哥香辣蕃茄酱>,<经典牛肉酱>(+$10),<炸洋葱粒>(+$5)面包系法国包, 所以食落较平时果D硬, 但仲暖暖地, 所以唔会难咬. 芝士肠好大条, 好够芝士味, 好有肉汁. 香辣蕃茄酱就唔算太辣, 加埋牛肉酱(类似肉酱意粉既味道), 有D肉碎咬下, 捞埋D酱好够味. 炸洋葱粒炸到脆卜卜, 好香口.跟餐(+$15)仲有鸡翼及汽水, 鸡翼少少卤水, 外面有似有蜜糖, 甜甜地几好味.整体 今次食咸几好味, 下次行过可以买甜黎试下.

<自选热狗>$32, 可以自己拣配料加.
整体 今次食咸几好味, 下次行过可以买甜黎试下.
外卖自取