2023-05-05
任食唔嬲|极尚大瀛喜日本料理之前食过大喜屋,今次就同同事去试吓观塘亚太中心极尚大瀛喜,睇吓佢哋有咩分别☺️总括嚟讲食物款式系大同小异,大瀛喜自助区同样丰富,有好多冷拌、特色寿司、多款饮品、小食等供应。特价时段放题🍽人均:$258(另收加一服务费)🕰时间:17:30-19:30 (需要订座,座无虚席!)咁多款食物,我最喜爱以下几款食物俾大家参考参考~ 🦪剌身 Sashimi(油甘鱼、三文鱼、北海道带子、北寄贝)剌身好新鲜,最紧要系冇其他地方嘅放题一块块硬冰咁,食多多都唔厌!💯自助区嘅青口都好正💯 🍣创作寿司Creative Sushi· ❤️龙虾沙律伴樱花虾多士(推荐‼️一口size,好有层次感😋)· 烟三文鱼玉子🍢熟食· 流心黑糖糍粑· 西京烧比目鱼· 霸壬蒜蓉碳烧珍寳蚝(每枱客人必点‼️劲好食,好有串烧风味)· ❤️北海道牛乳鲜奶卷(大推荐!估唔到咁好食😋外脆,牛奶香,细细件,冇得弹👍🏻)· 自助区小笼包😋🍧甜品甜品种类多,我就自制咗芒果朱古力软雪糕,同食咗个芝士奶盖桃甜筒🍦好满足!Bible rating: 8/10📍地址:极尚大瀛喜日本料理 (观塘)观塘观塘道414号1亚太中心5楼#香港美
特价时段放题
🍽人均:$258(另收加一服务费)
🕰时间:17:30-19:30 (需要订座,座无虚席!)
咁多款食物,我最喜爱以下几款食物俾大家参考参考~
💯自助区嘅青口都好正💯
· 西京烧比目鱼
· 自助区小笼包😋
🍧甜品
Bible rating: 8/10
📍地址:极尚大瀛喜日本料理 (观塘)
观塘观塘道414号1亚太中心5楼
#香港美食 #香港好去处 #美食推荐 #美食日记 #foodbible #hkfoodie #hkfoodieblogger #foodiehk #foodiehkig #聚餐 #西餐 #朋友聚会 #香港餐厅 #餐厅推荐 #香港餐厅 #日式料理 #日式餐厅 #香港日本餐厅 #放题 #香港放题 #刺身 #寿司 #大喜屋 #大瀛喜 #观塘餐厅