2021-07-29
朋友生日,提出想打边炉,见到牛摩七月做紧七折,于是一行四人就去打边炉,套餐可以食到极级牛肩胛同埋特级牛肩胛,仲有其他五种高质靓肉,出面嘅自助配料款式唔多,于是我哋主力食牛肩胛为主,酱料选择都多,比较钟意佢哋嘅柚子醋,酸酸地几开胃🙆🏻♀️❣️美国prime极级牛肩胛90分钟放题 原价$278 折后$195 今次主力食极级牛肩胛同埋特级牛肩胛,花纹嚟讲极级牛肩胛系比较靓,但味道分别唔大,两者牛肉味唔算好重,肉质唔太鞋,而且你可以见到佢哋用机切之后都可以算系完整嘅一块,但最有惊喜系牛舌,肉质爽口,但唔算好厚切𠮶种🥸,出面配料较少,有一啲简单嘅丸类、菇类及菜类,所以唔使惊唔够饱,嘢饮有较为特别嘅沙冰,仲有汽水同埋热饮,最后可以食埋乳酪雪糕,咁就饱饱啦🤪🏦是次消费总额 $924(人均消费 $231) 🍴另收原价加一服务费(星期六、日及公众假期另加$10位)👅好味度:8(10分满分)虽然牛肉牛味唔太浓,但系以咁嘅价钱食到咁嘅质素,已经好满足,呢个优惠系七月先有七折,而且餐厅会分为全枱一锅同一人一锅,私心嘅我当然钟意一人一锅,因为可以拣自己钟意嘅汤底,寿喜烧配搭牛肉真系绝配,而家谂起都想再食
🏦是次消费总额 $924(人均消费 $231)
🍴另收原价加一服务费(星期六、日及公众假期另加$10位)
👅好味度:8(10分满分)
虽然牛肉牛味唔太浓,但系以咁嘅价钱食到咁嘅质素,已经好满足,呢个优惠系七月先有七折,而且餐厅会分为全枱一锅同一人一锅,私心嘅我当然钟意一人一锅,因为可以拣自己钟意嘅汤底,寿喜烧配搭牛肉真系绝配,而家谂起都想再食🤣