餐厅: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
资讯:

极满足!!两个钟任食我最钟意既海胆、蚝、带子、扇贝、青口、蚬、鲍片!!食材全部都好新鲜最惹味一定系黄金焗蚝😍😍每一粒蚝都劲多酱汁同芝士,岩晒芝士控!我好似食左差唔多有十粒🥰金蒜蓉粉丝蒸扇贝上面铺左好多炒到脆卜卜既蒜蓉粒😍😍本身放题唔想食太多饭,惊好快饱🥲但试左一件海胆手卷之后,就忍唔住追加多四件!!因为个海胆实在好高质新鲜😍😍酱烧纽西兰青口又系我破例叫左有饭既野,炙烧左既青口除左卖相精致,又系好惹味😋😋北海道带子刺身劲鲜甜😱😱必食!!鲍片都不错!餐厅除左寿司刺身做得好,一品料理好似香草牛油煮鲜大蚬咁都系一样咁高质😋😋芝士竹轮卷天妇罗又系岩晒芝士控!!脆炸猫山王真材实料,d榴梿馅仲做到流心!!好耐冇食过咁丰富、质素又咁高既放题了🤩仲有超级多款雪糕、雪条!!
极满足!!

金蒜蓉粉丝蒸扇贝上面铺左好多炒到脆卜卜既蒜蓉粒😍😍
金蒜蓉粉丝蒸扇贝

海胆手卷

酱烧纽西兰青口

北海道带子刺身劲鲜甜😱😱必食!!鲍片都不错!
北海道带子刺身、鲍片

香草牛油煮鲜大蚬

芝士竹轮卷天妇罗又系岩晒芝士控!!
芝士竹轮卷天妇罗

脆炸猫山王真材实料,d榴梿馅仲做到流心!!
脆炸猫山王

好耐冇食过咁丰富、质素又咁高既放题了🤩

仲有超级多款雪糕、雪条!!
金蒜蓉粉丝蒸扇贝
海胆手卷