2024-01-03
•烤鱼平时好少会食烤鱼因为好惊会好辣🥲今次放题入面包埋终于可以食了!但系对于我来讲都系偏鱼,鱼嘅质感都算ok唔系好柴个只🥰但要注意烤鱼只可以吃一次,不包括在任食入面。•鸡煲任食麻辣鸡煲系一个好正嘅体验😍,尤其系对于钟意食辣嘅朋友嚟讲。麻辣鸡煲嘅汤底一般系用咗好多唔同嘅香料同埋辣椒去熬煮🌶️,食落去口感非常惹味同开胃🤤。而鸡肉部分嘅皮脆肉嫩,淋上咗浓郁嘅麻辣酱,简直美味无比👍。另外,任食麻辣鸡煲仲有好多配菜可以拣,例如豆腐、马铃薯、蔬菜等等,令到整体食物嘅口感更加丰富🥦。当然,食嘅时候记得配埋一杯冻柠茶或者啤酒去解辣🍻,咁就可以尽情享受啦!总之,任食麻辣鸡煲系一个适合一班朋友相聚嘅好地方,大家可以边食边倾计,非常开心嘅😊。•火锅放题最后就系火锅了,有超多款食物可以选择。最紧要系有好多海鲜啊!!包括有扇贝,海虾🦐,蚬等等。而其中一款海鲜系整好的就系蒜蓉蒸扇贝,都系无限任食😋•甜品有Häagen-Dazs任食,但每次嘅款式都可能唔同要睇运气啦😎•生啤见到有超级多选择但我唔饮酒,就留比大家探索啦💞
•鸡煲
任食麻辣鸡煲系一个好正嘅体验😍,尤其系对于钟意食辣嘅朋友嚟讲。麻辣鸡煲嘅汤底一般系用咗好多唔同嘅香料同埋辣椒去熬煮🌶️,食落去口感非常惹味同开胃🤤。而鸡肉部分嘅皮脆肉嫩,淋上咗浓郁嘅麻辣酱,简直美味无比👍。另外,任食麻辣鸡煲仲有好多配菜可以拣,例如豆腐、马铃薯、蔬菜等等,令到整体食物嘅口感更加丰富🥦。当然,食嘅时候记得配埋一杯冻柠茶或者啤酒去解辣🍻,咁就可以尽情享受啦!总之,任食麻辣鸡煲系一个适合一班朋友相聚嘅好地方,大家可以边食边倾计,非常开心嘅😊。 • 火锅
•甜品
•生啤
见到有超级多选择但我唔饮酒,就留比大家探索啦💞