2023-06-03 69 浏览
因为系晚市时间都担心比较多人,但系一入到去服务员💁🏻‍♀️就准备哂所有野比我哋👍仲担心我哋唔识,将一份海鲜起好壳比我哋所以一去到就可以落炉烧😝😝海鲜放题主角一定系海鲜,佢有一个大嘅海鲜档,有扇贝、带子、鲍鱼、蚝、鱿鱼、蟹、黄花鱼等等……足足十一款时令海鲜任拣,加埋座位旁边流水池嘅大头虾,真系唔知食边样先好🙈不得不提佢嘅鳗鱼冇骨啖啖肉,鲜味又弹牙加埋不同嘅调味真系可以一件接一件🤤🤤,只可惜佢系跟人头送每人一份。出面有好多款野食,有羊架、羊肉粒、牛仔骨、鸡翼、鸡皮鸡肾、叉烧等等,素食方面又有各款嘅菇、茄子🍆、翠肉瓜、粟米、菠萝。饮品有齐汽水、果汁、无糖茶类、酒精饮品,甜品又有不同口味雪糕雪条,仲可以自己DIY整香蕉船🍌

仲担心我哋唔识,将一份海鲜起好壳比我哋
所以一去到就可以落炉烧😝😝