2023-12-05 169 浏览
今日同呀妈两个食饭,开始天气冻就特别想打边炉,自己食过好几次牛大人,所以想带呀妈黎食😋 好彩预先book 位,7点去到已经话8点半之后先有位,仲要系平日时间🤣 叫左个最贵嘅极上和牛,因为记忆中佢个和牛值得疯狂食回本🤭因为叫左台湾凤梨鸡锅,鸡锅免费送鸡子,我唔食,但呀妈食,话进宝😂,所以叫左,d 鸡子超大粒!呢个澳洲M9和牛牛丸超好食,牛肉味浓郁,而且咬落去充满肉汁,次次都想再食,不过再叫要加钱🙈 另外未有得食之前,当然要叫d 台湾小食食下先,推介皮蛋豆腐同埋台湾肠😋 佢个豆腐几时都咁滑溜! 然后就开始食疯狂食牛 主要有两种推介,最嫩口就一定食澳洲M5 和牛牛肩卷!encore 左最多,美国SRF 黑牛口感就比较厚实,有一边都系脂肪~都有叫下安格斯牛小排同埋手切风门柳,不过最爱都系澳洲和牛🤭 另外我都好钟意呢度嘅脆肉鲩~ 鲩鱼片同埋鲩鱼腩都新鲜,有再encore!同埋d 虾都好新鲜,沙白都大只!水莲都系特别,其他地方少有,打边炉浸哂汤底,好入味!仲有纽西兰羊卷都重羊味!最后当然要食王子面,放落浓郁鸡汤,加埋好烟韧嘅王子面,好满足😋

叫左个最贵嘅极上和牛,因为记忆中佢个和牛值得疯狂食回本🤭
台湾凤梨鸡锅

澳洲M9和牛牛丸

澳洲M5和牛牛肩卷

都有叫下安格斯牛小排同埋手切风门柳,不过最爱都系澳洲和牛🤭

水莲都系特别,其他地方少有,打边炉浸哂汤底,好入味!

仲有纽西兰羊卷都重羊味!
纽西兰羊卷肉

2023-11-22