2024-10-25
今时今日,食火锅已经唔再只系形单影只嘅食肉,一锅堂呢间旺角香港风味火锅,就系为香港人度身订造嘅美食。主打任食火锅,火锅配料,饮品,雪糕任食,质素正喔!我哋拣咗Set C, 首先登场,养生药膳汤嘅香气扑鼻,味道浓郁,饮得出系真材实料用材料煲出嚟嘅汤,正。特意挑选嘅安格斯牛肉、极上安格斯牛小排,极富肉感同弹性,每一口都食到牛油香味。仲有钟意食辣一定要食佢哋嘅🌶️魔鬼辣安格斯牛肉,味道好强烈,辣得入骨,配住汤底,超好食!另外,花雕浸安格斯牛肉同手切牛肴肉,唔同嘅风味都令人垂涎,牛肉充分吸收花雕味,令牛肉口感变得好滑;师傅嘅刀工好好,手切牛肴肉嘅每片厚度一样平均,口感相当爽口。佢哋仲有自助配料熟食例如冻虾,新鲜弹牙,让人忍不住一口接一口。最后一定要嚟个雪糕任食,各种口味任你拣,甜入心头,为这一顿美食画上完美句号。唔错嘅食火锅体验,从环境,服务到食物,都可以感受到一锅堂对食客用餐体验嘅用心。下次再试下其他Set,期待!🥳