2016-05-12
女人一个月真系有d时间需要刷餐劲, 相信好多女仔都系咁, 所以今次就选择左一间成日经过但系都无入去过既任食火锅 因为系坐低之前就已经需要拣好火锅既味道同埋边一个餐,于是我地两个人去就拣左泡菜味同埋猪骨味既,再加上美国肥牛做我地既主菜 先系猪骨汤真系有加小菜去调味,不过冇平时餐厅真系去加骨去ngao味,锅内冇骨,比较淡d而泡菜汤虽然冇菜,但系有泡菜辣味,加上有d豆pok,平时唔食开辣既都应该接受到两个汤对我离讲可能都比较淡味左少少,可能因为我平时口味比较偏重不过餐厅系任食conrner有酱油提供,可以自行决定加葱加辣定点牛既份量真系几多,一离就比三碟for两个人食,加上肉质煮完离食都几嫩,所以都叫做系几抵加上我仲有出去行拎唔少配料,好似系蔬菜、唔同种类既丸类同面食,绝对够两个人尤其系中意打边炉既朋友成群结伴咁食甜品方面我拣左哩杯水蜜桃沙冰,一离未试过几清新,二离好似系限定款离,而且食落好重味唔系纯粹食冰,消济一流总括离讲哩餐真系唔错,虽然同大部分任食餐厅一样都系限时,但款式多加上食物品质唔错,绝对推荐