2024-05-29 47 浏览
位于元朗风味餐厅2️⃣小时任饮、任食鸡煲火锅💰价钱亲民,依个价钱食到咁多嘢,好抵!除了麻辣鸡煲,还有椰子鸡煲、烤鱼、水煮鱼、酸菜鱼等可选😋仲可以无限畅饮自家制水果茶,味道清爽,有水果粒有口感👍仲唔同款式饮品及啤酒类等🍺拣咗麻辣鸡煲(微辣),有辣椒同花椒调味,麻香好正,酱汁好惹味,鸡肉口感嫩滑,半件鸡啖啖肉🐓食完鸡煲之后加鸡汤打边锅😋自助配料好多得选😍 肉类特别推介豚肉,每件都薄切,入口算腍滑😚仲有海鲜类(海虾、蚬、蚝肉等),不过自己就觉得未到特别新鲜🙊仲有丸类(芝士丸、蟹籽丸、牛丸、贡丸、芝士肠等)和菜类(萝卜、海带结、皇帝菜、腐皮、娃娃菜、白云耳等)仲有甜品🍧4款雪糕🍦最推介喺豆腐同红豆味😋📍捞得喜火锅冰室 元朗屏昌径14-48号联发楼地下9-10号舖

仲有甜品🍧4款雪糕🍦最推介喺豆腐同红豆味😋

📍捞得喜火锅冰室