2020-05-27 1044 浏览
系香港同韩国都好有名气嘅烤肉铺,相信唔少人都试过佢地啲烤肉😋呢排见到佢地推出咗个任食优惠,我地点可以错过🤩重点系有最出名嘅护心肉🥰价钱仲要系相当吸引👍🏻最重要系佢哋嘅肉唔会因为任食而质素下降😍唯独是店入面人手不足,啲食物会溜单/俾错咗我地/同上菜速度慢😢🐷猪肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌑好可惜当日冇晒护心肉、猪颈肉同埋猪排骨😭冇左最重点嘅护心肉系有啲可惜,好彩其他款都叫好味唔会觉得系晒咗钱☺️1️⃣黑毛猪肩肉2️⃣新麻蒲五花腩👍🏻两款肉都好出名🤩两款肉咬落爽口,肉味好香😋五花腩唔会太多脂肪同一啲都唔油腻🥰.🐮牛肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌗1️⃣秘制牛肋排骨2️⃣新麻蒲秘制牛五花肉👍🏻3️⃣韩式秘制烤牛4️⃣LA牛肋骨👍🏻5️⃣嫩牛排肉👍🏻牛五花好似肥牛好好食,入口即溶同埋脂肪味好香🤩LA牛肋骨个汁腌得好入味,烧完嘅肉好淋同好够味🥰嫩牛排肉真系好嫩,脂肪分布都唔错😍咬落系零肉根,完全系好掂👍🏻其他两款都好食,但唔够突出😋.🐔鸡肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌑🌑1️⃣春川烤鸡👍🏻2️⃣春川辣味烤鸡3️⃣招牌炸鸡其实佢所谓嘅烤鸡只不过系烤鸡翼😭不过佢啲鸡翼都好彩够入口,同每只分量都好大😋烤完都好juicy同埋嫩滑☺️而炸鸡就好普通

🐷猪肉类
角落评分(整体):🌕🌕🌕🌑🌑
1️⃣春川烤鸡👍🏻
2️⃣春川辣味烤鸡
3️⃣招牌炸鸡
其实佢所谓嘅烤鸡只不过系烤鸡翼😭不过佢啲鸡翼都好彩够入口,同每只分量都好大😋烤完都好juicy同埋嫩滑☺️而炸鸡就好普通,似KFC果啲炸鸡😫佢唔系有个韩式酱嘅话都唔会想食😢
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌗
角落翻兜指数:🌕🌕🌕🌕🌗