2023-09-13
今年男朋友又再读返书 衬佢开学日同佢庆祝吓先话明庆祝🍾️就紧系食好啲🥳 我拣左主打环球美食既自助餐Mr. Steak Buffet😍 可以品尝唔同既菜式😋一入到去已经见到成个维港景🌃好浪漫💕然后再有多款唔同种类既食物围绕住🤩 有出名既蚝🦪龙虾🦞长脚蟹🦀刺生、精选海鲜🦐 餐厅仲用左高级既和牛作为牛类餐品既原材料,所以烧和牛扒🥩铁板煎和牛等😋和牛扒真系入口即溶☺️就算食两块都回本了😛平时庆祝都可以写定你想要既句子~但最令人意想不到既系师傅既画功真心要赞美😍👏🏻 估唔到画得咁靓,我地一见到真系开心到跳起😘 除左睇得~心太软仲好好味,一切落去 朱古力浆都随即涌出嚟😆今次我地真系食得好开心💕男朋友都赞不绝口话要再黎😝咁不如下个月又黎食啦🤗🤤Mr. Steak Buffet à la minute📍铜锣湾告士打道280号世贸中心6楼
一入到去已经见到成个维港景🌃好浪漫💕
Mr. Steak Buffet à la minute