2021-11-05 120 浏览
今日我哋尖沙咀海防道一间任食鸡煲边炉晚市火锅放题呢个放题系限时120分钟,有六种汤底可以选择,鸳鸯锅加多$30就可以啦火锅汤底我哋拣咗鲜茄粟米甘笋浓汤,另外佢仲有一个头盘,就系韩式芝士鸡煲或麻辣鸡煲或酸菜鱼所以头先会食咗鸡煲先,看到里面嘅鸡全部都系鸡俾你,另外配料亦都非常足,有洋葱花椒等等,鸡亦都好入味 食完鸡煲之后,职员会帮手换上之前已经拣好咗嘅兄弟,唔会用成煲都系鸡油嘅鸡煲要嚟打边炉配料用扫QR code落单,呢度嘅牛肉系美国食品级,有牛下肩、牛板腱、金钱肚、牛胸爽、雪花肥牛仲有多款海鲜可以选择,例如海虾、日本元贝、广岛蚝另外出边仲有一个大雪柜,提供丸类、蔬菜类等等与旁边仲有一个大饮品柜,佢哋除咗韩式饮品之外仲有自家制茶类饮品,最钟意就系佢嘅桂花乌龙呢道仲可以自制芋圆糖水,呢个芋圆水仲好食过出边专门店,配料任你加,十个正!
今日我哋尖沙咀海防道一间任食鸡煲边炉晚市火锅放题

仲有多款海鲜可以选择,例如海虾、日本元贝、广岛蚝

另外出边仲有一个大雪柜,提供丸类、蔬菜类等等