2019-05-30 41 浏览
铜锣湾任食火锅🍲🥢最钟意周围打边炉,试下边间好食😋铜锣湾打边炉一向都比较贵,揾到间有任食嘅而且食物种类都好多,一试究竟🧐 去到餐厅装修比较古色古香,别有怀旧风味,近年新开嘅火锅餐厅都以怀旧传统中国式装修为主, 我几钟可先去拣酱汁,有唔同嘅火锅酱汁配料畀你选择,仲有啲京式前菜如:脆黄豆、拍青瓜🥒等等;仲有不同任饮嘅饮品供应,雪柜仲有不同蔬菜类任食🥦🥬首先拣火锅汤底,可以拣鸳鸯锅,而且呢度主打嘅都系养颜足料汤底😍我哋拣咗虫草花胶鸡汤底配龙虾蚬汤,不过店员话是日无龙虾🦞 所以以海虾代替👉👈汤底滚起后真系要饮返一碗,因为花胶鸡汤真系非常足料,鸡汤味浓,好饮。蚬汤都好鲜甜☺️任食套餐有精选火锅配料, 但呢几种只会得一转。海鲜拼盘🦐🐚, 鲍鱼、元贝、广岛蚝及鲜虾。鲍鱼新鲜,肉质弹牙😋虾都够爽口😋蚝则普通😎仲有鹅肠、千层肚、黑毛肚、皇后😙安格斯牛颈脊几好食不过份量唔多, 筷子牛肉几特别, 手打牛丸够弹牙, 西班牙黑毛猪腩肉几香😙 仲有雪花秀球菌及水莲菜。其他配料则任食, 选择都几多,而且质素唔错,都几抵食😎
铜锣湾任食火锅🍲🥢

任食套餐有精选火锅配料, 但呢几种只会得一转。

仲有鹅肠、千层肚、黑毛肚、皇后😙

其他配料则任食, 选择都几多,而且质素唔错,都几抵食😎