2023-09-13
📍住家饭🍲任饮任食火锅(90分钟) $158/位同朋友拣左麻辣鸡煲再打边炉,先讲鸡煲,可以拣辣度,试左少辣~等左一阵就有得食,卖相算唔错㖞!鸡既数量几多,每件都有比麻辣酱汁包围,肉质可以,同时肉唔会亁柴咁🤓鸡翼同鸡髀位都有,麻辣既味道正合我口味,啱晒我呢啲无辣不欢既人😋配料方面都唔讲得少,有栗子🌰、豆卜、洋葱、生菜等等,好足料啊!😍整体味道辣辣地,几惹味!食到咁上下,就可以开始打边炉!🤩火锅配料既种类繁多,多达40多样~大多肉类、丸类,味道同其他餐厅食既差唔多,但个人较推荐牛柏叶同韭菜饺🥟牛柏叶比较新鲜,冇乜雪味~渌完之后仲系爽口弹牙😎连朋友都夹左几round!另外韭菜饺都唔错,个皮几薄身,仲有虾粒,几有口感😙肉类方面,特级肥牛、豚肉片同滑鸡件都系可以任食~📍 住家饭 (屯门)屯门青海围8号屯景大厦地下C号舖#屯门 #住家饭 #鸡煲 #打边炉 #火锅
📍住家饭
鸡煲
🍲任饮任食火锅(90分钟) $158/位
📍 住家饭 (屯门)
屯门青海围8号屯景大厦地下C号舖
#屯门 #住家饭 #鸡煲 #打边炉 #火锅