2024-12-06
天气转凉,紧系约朋友打边炉啦!我地拣咗个中间位-旺角创兴锅霸!餐厅环境企理光猛,整体感觉十分舒适,而且自助区也整齐地摆放着不同饮品及酱料。餐厅有3款任饮任食套餐,$273/$373/$473,主要系牛肉部份不同,精明既我地拣咗最实惠既$273prime Grade美国安格斯肥牛及西班牙无激素猪肉片套餐,哈哈哈😉安格斯肥牛肥瘦均匀,牛味浓郁,有嚼口,西班牙无激素猪肉片口感柔软有弹性。另外,仲有多款边炉配料任君选择!餐厅亦提供多款不同汤底选择,迎合每人不同口味,当中还有不少药饍汤底选择,但喜欢蕃茄既我地拣咗田园蕃茄浓汤牛肉涮涮锅,汤底十分浓郁的蕃茄味且带着牛腩都十分入味鲜味,非常推介!另外再叫咗新出嘅药膳胡椒猪肚鸡锅,胡椒味浓郁,食完好暖胃😋最后每人仲可以拣选ʜᴀᴀɢᴇɴᴅᴀᴢs ,ᴍᴏᴠᴇɴᴘɪᴄᴋ或ᴅʀᴇʏᴇʀ's雪糕,为呢餐划上完美句号#打边炉#锅霸#旺角创兴
#打边炉#锅霸#旺角创兴